Playing with magic

Eddy’s eerste boek ”It’s my life” is in België en Nederland één van de bestverkochte boeken uit onze karpergeschiedenis.

Nu komt Eddy met Playing with magic “The Secret Key” het derde boek uit de hand van deze karpercrack. The Secret Key is met ongeveer 130 pagina’s een prachtig boek geworden, vol verhalen en foto’s van supervangsten die Eddy de afgelopen twee jaar beleefd heeft. The Secret Key ligt verborgen in zijn teksten vol met tips en trucs over aas, rigs, voeren en alles wat je moet weten om op de dag van vandaag succesvol op karper te vissen. Het is een boek dat je niet loslaat en als je begint te lezen je in een wereld van vissen, avontuur en emoties brengt.

Ook Eddy laat zien dat je perfect met je gezin kan samen vissen, Jenny (zijn wederhelft) speelt dan ook een speciale rol in zijn verhalen, maar ook zijn kinderen komen regelmatig voor in de verhalen. Laurens; zijn zoon die staat te poppelen om in zijn voetsporen te treden laat Eddy niet koud.

De bijbehorende DVD duurt maar liefst 2 uur en 25 minuten. Deze film is geschoten tijdens sessies die Eddy beleefde en er komen vele grote vissen voorbij. Eddy heeft geprobeerd een verhaal in deze film te brengen en Marco Tetteroo heeft dit op professionele wijze in beeld gebracht. Buiten de sessies geeft Eddy veel waardevolle tips en laat hij duidelijk zien dat je met een simpele aanpak veel meer gaat vangen. Hang maar lekker achterover in stoel, want deze film zal elke echte karpervisser boeien.
*Copyrights Eddy Sterckx // Openbare vertoningen of vermenigvuldigen verboden.

Wil jij een uniek door Eddy gesigneerd exemplaar? Geef dat aan in de opmerkingen tijdens het bestellen. OP=OP!

Dit nieuwste boek van Eddy met de DVD is verkrijgbaar voor slechts € 29,95!