In de ban van het CORONA VIRUS

Beste mensen Door omstandigheden is mijn winkel gesloten tot 5 april, mede ook omdat ik geen mensen in gevaar wil brengen. Het enige wat we kunnen doen is hopen dat het na 5 april allemaal een beetje opgelost is, en dat we kunnen uitzien naar de zomer en al deze ellende kunnen vergeten zodat we dan weer onze hengeltjes in het water kunnen leggen. Nu heb je tijd om eens goed na te denken met welk aas je dit jaar aan de gang gaat, en heb je misschien tijd om mij eens te bellen ik zal met alle plezier al je vragen beantwoorden zodat je van dit jaar nog een super jaar kunt maken. Ik zie jullie hopelijk allemaal weer terug in april, zit je met vragen over bestellingen of voor bestellingen twijfel dan niet en bel mij!

 

 

 

 

OPENDEURDAGEN 14&15 MAART

Zie je het niet goed meer zitten, kom dan het weekend van de opendeurdagen is een praatje maken met mij. Zodat ik jullie kan vertellen wat mijn aas zo goed maakt! Op deze dagen zijn er kortingen op bepaalde producten, er is alles te verkrijgen wat je nodig hebt voor het karpervissen, en alles is door mezelf getest. Kopen is niet verplicht en gouden tips zijn gratis!

Dit keer beginnen we het jaar goed met een korting van maarliefst 50% op onze 1-Persoons tenten. OP=OP 

Openingstijden 

Za:10:00-17:00

Zo:10:00-17:00

De koffie staat klaar!!

Eddy Sterckx Bait Range CarpZwolle2020

Al jaren is Eddy Sterckx Bait Range één van best verkochte aas in Zwolle. Negentig procent van de mensen die ermee vissen beleven hun beste seizoen. Eddy is één van de meest gewaardeerde karpervissers van deze tijd en heeft een ervaring die uniek is. Zijn kennis van aas en vissen is buitengewoon. Zijn apart denken over het vissen zijn simpele aanpak maken van hem één van de beste karpervissers uit onze karpergeschiedenis. Wil je ook met zijn aas aan de gang, zie je de bomen door het bos niet meer, ben je het twijfelen zat, het blanken moe! Kom dan naar de stand 410 in hal 4 hier kan je dan verschillende smaken kopen zodat je ze kan testen en je ook een waardig seizoen kan geven. Eddy en zijn team zullen u met open armen ontvangen!